Hét praktijkplatform voor de maakindustrie.

Contact met Smarting Industry

Leuk dat je benieuwd bent naar onze aanpak, welkom!

Jouw maakbedrijf heeft onbenutte kansen en is op zoek naar een slimme oplossing.

Meestal ontbreekt het niet aan de wil om aan te pakken. Duurzaamheidseisen, personeelstekort of inefficiëntie blokkeren je om te ontwikkelen. Misschien zie je door alle mogelijkheden jouw kans niet meer.

Misschien weet je niet hoe je een juiste start maakt en met wie je dit moet doen.

Hiervoor is Smarting Industry opgericht.

Oplossingen
100
Praktijkvoorbeelden
0
Jaar ervaring
0
Author picture

Een jaar geleden is Smarting Industry gestart om producerende bedrijven digitaal sterker te maken. Sinds de start is ons netwerk sterk gegroeid en kunnen we de maakbedrijven van Nederland met betere oplossingen verbinden. 

Smarting Industry is gestart vanuit kennis over productie en de dagelijkse uitdaging op de productievloer. Door het slim aanpakken van dagelijkse uitdagingen word jij digitaal sterker. 

Daar maken wij ons hard voor, elke dag. 

David Drost

Hieronder zie je enkele resultaten van slimme bedrijven op ons praktijkplatform

Onze werkwijze:

Kennismaking

Aanpak en start met jouw kansen kan alleen beginnen door het duidelijk definiëren van de doelstellingen. Waar loop je nu tegenaan? Waar wil je in groeien? Hoe wil je omgaan met nieuwe ontwikkelingen in de markt? Waar zitten voor jouw kansen voor efficiëntie of effectiviteit? Aan het einde van onze kennismaking hebben we duidelijk waar je grootste vragen zitten binnen jouw bedrijf. We gaan door met een verkenning. 

Verkenning

We weten wat je grootste vragen zijn. Welke kansen interessant kunnen zijn. Wij verkennen de markt voor jouw innovatie en stellen je voor aan de juiste partijen. Dit doen we onafhankelijk. Wij zoeken de perfecte match en maken maatwerk van jouw ingezette ontwikkeling. Aan het einde van deze stap heb je de markt beter leren kennen en beter grip op hoe je jouw kansen kunt benutten. 

Ontwikkeling

Of je ook echt gaat beginnen, dat is aan jou. Wil je onafhankelijke begeleiding? Wij zorgen dat er geleverd wordt wat beloofd is. We maken een duidelijk stappenplan en geven ondersteuning tussen leverancier en jouw bedrijf. Wij zorgen dat je kunt doen waar jij goed in bent, producten ontwikkelen en produceren. Zie ons als een ontwikkelingspartij, jouw startpunt voor industriële digitalisering. 

Samen maken we je bedrijf digitaal sterker. Dat is de belofte aan jou en andere maakbedrijven in Nederland. 

Referenties:

Leave a Reply